Program


Cirque Éloize: Saloon
13

Cirque Éloize: Saloon

Cirque Éloize: Saloon
Ahol a Wild Wild West életre kel

zenés western-cirkusz

MAGYARORSZÁGI BEMUTATÓ

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 5. szombat, 20:00

Amerika épül. A Vadnyugat virágzik. Vasutat fektetnek le. A sivatag közepén egy város kel életre. Kocsma nyílik, ahol összegyűlhetnek az emberek és sztorizhatnak. A történetek életre kelnek, az ivó pedig hirtelen színházzá alakul.

Lökje be a Saloon ajtaját, és hagyja, hogy magával ragadja a country folk muzsika energiája és a páratlan attrakciók. A világszerte népszerű kanadai cirkusz-színház, a Cirque Éloize a legújabb produkciójával érkezik Budapestre, hogy elbűvölje a család apraja-nagyját.  A western világát megidéző akrobatikus krimi alaphangját Johnny Cash és Patsy Cline dallamai adják, miközben életre kel a hírhedt Wild Wild West. A zenés vígjáték mitikus világában a színház és a cirkusz találkozik össze: hihetetlen intenzitással, eredeti koreográfiákkal, sok humorral és látványos akciókkal. A Saloon Belle-jének szépségétől elbűvölve a zongorahangoló felkavarja a port, és beindítja a legnagyobb westernekhez méltó hajszát. Csatlakozzon ön is az őrült utazáshoz!

A társulat először lép fel a Margitszigeten, a Budapesti Nyári Fesztivál meghívására.

Zenészek: (A Keselyűk)

Az eredeti: Ben Nesrallah
Az igazi: Sophie Beaudet
A hiteles: Trevor Pool

Akrobaták:

A kölyök: Shena Tschofen
A cowboy: JohanPrytz
A játékos: Jérôme Hugo
A művésznő: Justine Méthé Crozat
Az idegen: Félix Pouliot
A tulaj: Jules Trupin
A sheriff: Jérémy Saint-Jean Picard
A szerelmes: Alistair Davies

Igazgató: Emmanuel Guillaume
Művészeti vezető: Jeannot Painchaud
Zeneszerző, zenei vezető: Éloi Panichaud
Akrobata koreográfus, tréner: Nicolas Boivin-Gravel
Koreográfus: Annie St-Pierre
Díszlettervező: Francis Farley
Jelmeztervező: Sarah Balleux
Maszkmester, sminkes: Virginie Bachand
Világítástervező: Francis Hamel
Hangzás és effektek: Colin Gagné
Gyártási producer: Pascal Augner

A Szabad Tér Színház bemutatója a Cirque Éloize együttműködésével.

Cirque Éloize:

A cirkuszművészet megújításával a fókuszban, a Cirque Éloize 1993 óta hoz létre varázslattal és érzelmekkel töltött előadásokat. A szervezet érzelmileg is megnyerő terek kitalálására, létrehozására és disztribúciójára specializálódott. Az a céljuk, hogy a nézőket egymáshoz közelebb hozzák azáltal, hogy kielégítik a gondolatgazdag szórakozásra való igényt, miközben folyamatosan tágítják az előadó-művészet határait. E hit központjában az együttműködés áll, és erre épül a társulat munkája.

A Cirque Éloize-ban az alkotómunkának nincsenek határai, és a műfajok szimbiózisa magasabb szintre kerül. A világ egyik vezető újcirkuszi műhelyét fennállása óta a művészi önkifejezés és a magas színvonalú akrobatika jellemzi.

A társulat kiváló artistái több műfajban is otthonosan mozognak. A Cirque Éloize innovativitása a színházi elemek beemelését jelenti, ami a cirkuszművészet előtt a zene, a tánc, a színjátszás által egészen új utakat nyit meg. A társulat eddig 11 saját előadást hozott létre, mintegy négyezer megrendelésre készített show-t szerte a világon, és több, mint ötven ország mintegy ötszáz városában lépett fel. Számos jelentős nemzetközi fesztivál vendége volt, meghódította a New York-i Broadway-t és a londoni West Endet is. Budapesten a Cirkopolis című előadásukkal jártak korábban és arattak sikert.

2004 a Cirque Éloize központja és kreatív stúdiói egy montreali műemlék épületbe, az egykori Dalhousie vasútállomás épületébe költöztek. A csapat új otthona továbbra is a párbeszéd helye és a cirkuszi közösség találkozóhelye marad. Az ajtók mindig nyitva állnak a szenvedélyes és feltörekvő művészek előtt. Jelenleg több mint száz alkalmazottat foglalkoztatnak, szerte a világon pedig mintegy négyszáz együttműködő partnerük van.

 

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj Fesztiválkatlan színpad lép fel.

Ajánló


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!