Program


Caramel koncert

Caramel koncert

A koncerten aktuális slágereket és klasszikussá lett dalokat is hallhatnak majd.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 18. péntek, 21:00

Molnár Ferenc Caramel énekes-dalszerző, aki 12 éve a magyar könnyűzene állócsillaga, és az egyik legjobb hazai, fiatal énekes. Többszázezres rajongótábora van, teltházas Aréna koncerteket adott, platina- és aranylemezek fűződnek nevéhez.

A mostani koncerten az alábbi felállásban fognak zenélni:

Molnár Ferenc Caramel (ének)

Kardos Norbert (zongora)

Szabó Marci (gitár)

Takács Donát (basszusgitár)

Oláh Gábor (Dob)

 

A sok más egyéb dal mellett elhangzanak legismertebb slágerei is, mint például a Szállok a dallal, a Várt váratlan, a Lélekdonor, a Vízió, az Elzárt övezet vagy a Zeniten túl.

Molnár Ferenc Caramel 2005-ben lett országosan ismert. A hazai zenei és közélet egyik fontos szereplője. Népszerűsége töretlen, fiatal kora ellenére számos zenei elismerés, sikeres koncert, tévés szereplés kötődik nevéhez.

Eddig három teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. Facebook rajongótábora 400,000 feletti, szerzeményeit sok milliószor töltötték le youtube-ról és egyéb internetes felületekről.

2006-ban és 2009-ben Fonogram-díjjal jutalmazták zenei munkásságát, az elmúlt években pedig több tehetségkutató műsorban mentorként, zsűritagként véleményezte az elhangzott dalokat.

Ajánlatunk


Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

MŰSOR: Wagner: Tannhäuser - nyitány, WWV 70 Beethoven: 3. (c-moll) zongoraverseny, op. 37 Sosztakovics: 10. szimfónia, op. 93 Elisabeth Leonskaja zongora Concerto Budapest Vezényel: Keller András

Ajánló


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Improvizációs játék önmagunkról Ízelítő kapcsolataink hétköznapjaiból.

keserves bohózat két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!