Program


Budapest Bár Születésnap

Budapest Bár Születésnap

Budapest Bár Születésnap
- pont ott, pont akkor és pont az: pont 10 évvel később -  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 19. kedd, 22:00

Azt mondják, az élet bizonyos pillanatait nem lehet még egyszer átélni. Ebben van igazság. Karácsony közeledtével még fájóbb ez, sokszor már nem lehet ugyanott, ugyanazokkal ünnepelni, ahol, s akikkel régen boldogok voltunk.

2017. december 19-én azonban adódik egy ilyen különleges alkalom: a Katona József Színházban újrajátsszák a Budapest Bár tíz évvel ezelőtti, első koncertjét, napra pontosan azonos időpontban. A rendhagyó műsorral a tíz évvel ezelőtti estét teljes mértékben rekonstruálják, azonos díszletben, a legelső fellépés énekeseivel hallhatjuk az első nyilvános színrelépés műsorszámait.

Van rá esély, hogy a nézőtéren sokan lesznek olyanok, akik 2007. december 19-én éppen jelen voltak a Budapest Bár zenekar bemutatkozásakor, és 19-én ismét találkozhatnak a zenekarral és a kezdő csapat énekeseivel. Németh Juci, Szalóki Ági, Rutkai Bori, Frenk, Keleti András, Szűcs Krisztián, Kollár-Klemencz László, Kiss Tibor és Lovasi András a Budapest Bár első lemezének dalait éneklik, akárcsak az első koncerten. Így felhangzanak olyan régen játszott kedvencek is, mint a Halálos tavasz vagy Az egyiknek sikerül.

A Farkas Róbert vezette, öttagú Budapest Bár zenekar olyan zenei élményt kíván nyújtani, amely azokban is nosztalgikus élményeket ébreszt, akik nem pont azon a tíz évvel ezelőtti napon, hanem csak később csatlakoztak az együtteshez.
"December 19-én újra átéljük az indulás pillanatait. Ugyanúgy, ugyanazt, ha nem is ugyanazokkal, de mindenképpen azzal a közönséggel, amely elvezetett minket eddig a pontig. Értük éljük újra, és értük újulunk meg" - fogalmazott a zenekarvezető.
A kezdetekig repítő Budapest Bár Születésnapi koncert december 19-én este hétkor veszi kezdetét a Katona József Színházban.

Az együttes fennállásának jubileumi, 10. évében 10 különleges koncerttel ünnepel. Ennek a sorozatnak a része ez a különleges születésnapi koncert is.

www.budapestbar.hu

www.facebook.com/budapestbarband

www.youtube.com/budapestbar

https://instagram.com/budapest_bar

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!