Program


Brass Cirkusz
2

Brass Cirkusz

A mozgás – látható zene.
A zene – hallható mozdulat.
A mozgás elmuzsikálható.
A zenét láttatni lehet mozdulatok által.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 18. szombat, 15:00

Méhes Csaba és a Brass in the Five: Brass Cirkusz avagy Mese a tubatigrisről és a trombitaparipákról 
60 perc, szünet nélkül
6 éves kortól ajánott


JÁTSSZUNK? - JÁTSSZUNK!

…És elkezdünk játszani. A zenészek a hangokkal, dallamokkal, a pantomimes a mozdulataival, gesztusaival, képeivel. Aztán megmozdultak a zenészek és zenélni kezdett a pantomimes.

Megszületett egyfajta varázslat…

Mi, hatan magukkal visszük a néző gyereksereget különféle képzeletbeli csodavilágokba: ez alkalommal egy varázscirkuszba.

Zene zendül, harsona harsan, dob dönög - egy lendületes indulóra bevonul a zenekar: öt rézfúvós és egy dobos. A fergeteges belépőt követően előkerülnek a díszletek, felöltözik a színpad, kezdődhet a világraszóló előadás. Méhes Csaba pantomim művész és a Brass in the Five zenekar elővarázsolja a cirkuszvilág felejthetetlen figuráit: bűvészt, illuzionistát, bohócot, állatidomárt, kötéltáncost, cirkuszi lovakat, félelmetes tigrist... Egy órányi vidám játék, önfeledt móka, vérpezsdítő élő brass muzsikával. Ajánljuk mindazoknak korhatár nélkül ? gyerekeknek, felnőtteknek, akik egy óra önfeledt nevetésre vágynak.

Szereplők:
Méhes Csaba – pantomim, comedy
Monoki Attila – trombita
Simai László – trombita
Koppányi Béla – harsona
Soós Péter – kürt
Takács Tibor – Tuba
Díszlet, jelmez: a társulat
Rendezte: Méhes Csaba és Takács Tibor

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!