Program


Boban Marković Orkestar

Boban Marković Orkestar

Nincs új év Boban Marković nélkül. Szilveszteri szabadtéri koncertje után a Hangvillába látogat Szerbia legjobb tormbitása és zenekara.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 3. szerda, 19:00

Boban Marković az idei 2016-os évet Veszprémben nyitotta meg, emlékezetes főtéri nagykoncerttel, mely a hideg ellenére igazán emlékezetes maradt! Egy év után most a Hangvillába invitálja a hallgatóságot, hogy legyen részese Boban Marković és zenekarának újabb évindító koncertjének!

Boban Marković mindent elért, amit zenekar elérhet a világ ezen szegletében; díjak sokasága, több százezer eladott lemez, klub és fesztiválkoncertek százai, rajongók tízezrei követik örömzenélésüket, bárhol is játszanak Európa országaiban…

Boban már vagy két évtizede Szerbia legjobb trombitásának számít, a Songlines zenei magazin szerint a világ legjobbja is, ezen következtetés szerint - és hát látva a magyarországi zenei helyzetképet is – állíthatjuk, hogy Magyarország első számú trombitása is!

Az újévi nagykoncertjük apropóján sem ígérhetünk mást, mint önfeledt, szabad örömzenélést, ahol a Balkán, az európai zenei hagyományok keverednek Boban és zenekarának muzsikájában.

Legyenek részesei újra az örömzenélés ünnepének, az örökifjú Boban Marković újévi koncertjének, induljon jól, örömtelien az újév mindenkinek!

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!