Program


Blues B.R.others Show - Nemcsak Jazz Klub

Blues B.R.others Show - Nemcsak Jazz Klub

Nemcsak Jazz Klub
-Garden Party
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 17. péntek, 20:00

Blues B.R.others Show

A kilenctagú együttes repertoárjában főként a nagysikerű, már-már legendássá vált Blues Brothers című film betétdalai hallhatóak, hasonló karakterű, kedvelt, táncolható számokkal kibővítve. A blues, funky, soul, jazz stílusokból merítve igyekeznek a dalok ötletes, színes feldolgozásával is népszerűsíteni az igényes élőzenét. Miután az alapvető irányvonalat, hangulatot a film főszereplőinek karaktere határozza meg, természetesen ehhez öltözékben és koreográfiában is igyekeznek hűek lenni, kerülve a szolgalelkű koppintás veszélyét – lévén, hogy a zenekar minden tagja kialakult, saját személyiségtudattal rendelkezik…

Esőnap: augusztus 19. vasárnap

A koncert az NKA Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.
Asztalfoglalás előzetesen szükséges a 24/530-980 telefonszámon!

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!