Program


BARABÁS LŐRINC QUARTET

BARABÁS LŐRINC QUARTET

A Barabás Lőrinc Quartet 2016 őszén jelentette meg első lemezét Beardance címmel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 11. szombat, 21:00

A második, "Other Than Unusual" album budapesti bemutatóját egy Erdély - turné előzi meg. A Barabás Lőrinc Quartet a debreceni Víztorony után Kolozsvárott, Marosvásárhelyen, Nagyszebenben, Sepsiszentgyörgyön és Brassóban koncertezik, hogy március 21-én Takuya Kuroda japán trombitaművésszel kiegészülve állhasson a Művészetek Palotája színpadára.

„Talán most a népzenei vonal háttérbe kerüt, de megmaradt az a fajta monoton transzjazz vonal, ami a Beardance-t jellemezte. Alapvetően elég sok zenei stílust ötvöz az anyag: kicsit programzenés, film- és színházi zenés hangulatot is hordoznak a szerzemények, amelyet egyebek mellett az is megerősít,  hogy Nagy Zsolt vibrafonon és üstdobokon is játszik, de vannak benne rockosabb elemek is.” – mondja Barabás Lőrinc a lemezről.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!