Program


Baltazár Koncert

Baltazár Koncert

CSALÁDI VASÁRNAP
élmény-tudás-kreativitás
Október 8. vasárnap 10.00-14.00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 8. vasárnap, 10:00

10.30 Baltazár Koncert

A Baltazár Színház tagjai egy-egy színdarab születésekor mindig leírták gondolataikat, néhányan közülük versben. Erre alapozva született meg a Müller Péter Sziámi által vezetett Baltazár Dalműhely, ahol a foglalkozásokon a színészek ötleteiből, soraiból kiindulva dalszövegek születtek. Ezután egy-egy élvonalbeli magyar zeneszerző-előadó megzenésítette azokat. Ez adta az ötletet a Baltazár Koncert létrejöttéhez, amelynek formációja a Baltazár Színház színészeiből, Varga Kláriból, Kecskés Karinából, Müller Péter Sziámiból és Darvas Kristófból áll.

10.00 – 14.00 Mentős bemutató

Az érdeklődő felnőtteknek és gyermekeknek látványos mentési bemutatót, mentőjármű kiállítást, helyszíni elsősegély oktatást szerveznek az International Ambulance Service mentős kollégái.

10.00 – 14.00 Kreatív foglalkozás

Jegyár: 1200 Ft/fő

Kedvezményes jegy vásárlásához fáradjon be a Klauzál Ház információs pultjához. (Családi jegy: 2000 Ft (1 felnőtt-1 gyerek); 2400 Ft (2 felnőtt-2 gyerek)

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!