Program


Balaton100szó - Rapblokk jegy

Balaton100szó - Rapblokk jegy

Az ország egyetlen olyan rendezvénye, amely körbeöleli a Hip-Hop/Slam Poetry és irodalmi programokat egy helyen, idén először a Kultkikötőben!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 3. csütörtök, 17:00

A rendezvény célja a szövegcentrikus műfajok és az Underground művészetek széleskörű bemutatása minden korosztály számára. Napközben irodalmi programok, Slam Poetry és sok más a kortárs lírához köthető előadás várja az érdeklődőket. Az esti koncerteken a hazai underground rap legkreatívabb előadói lépnek színpadra. Az ország egyetlen Hip-Hop/Slam Poetry Fesztiválja. Slam, költészet, rapzene egy helyen.  Ez a Balaton100Szó.

Esti programok:

- 17:00-18:00 Track Battle
- 18:00-18:20 Főnix Crew
- 18:20-21:00 Slanguage, Mocskos Márka, PoeNick, Gege, BlooBlasco, Stereo Kollektív, Soul a New, SkillWalker, Sla
- 21:00  Akkezdet Phiai

Irodalmi gyermekprogram Horváth Kristóffal:

Költészettani szójátékokkal, közös szövegalkotással és verses mondókákkal várja Horváth Kristóf „Színész Bob“ a gyermekeket, fiatalkorú érdeklődőket. A program a Balaton100Szó Hip-Hop/Slam Poetry Fesztivál keretein belül a balatonföldvári Kultkikötőben kerül megrendezésre. Színész Bob az egész országot járva, általános és középiskolákban tartott előadásaival terel az irodalom útjára kicsiket és nagyokat- egy másik, számukra befogadhatóbb szemszögből és rendkívül szórakoztató módon. Vicces szójátékok, asszociációs nyelvi foglalkozás egy kiváló előadóval kiváló környezetben.

Ajánló


Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!