Program


Az év HESTIA Bulija

Az év HESTIA Bulija

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 28. péntek, 19:00

Sok szeretettel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt a gyönyörű Podmaniczky Kastélyban, ahol  remek számokkal és műsorral várjuk a kedves szórakozni, kikapcsolódni, táncolni vágyókat!

Fellépőink: Hevesi Tamás, Fekete LakkcipŐk – Komár László emlékzenekar, Hestia Tűz- és Fényszínház

Ha szeretné, hogy a Hestia produkció - mely hazánk egyik legismertebb tűzzsonglőr csoportja- elvarázsolja Önt és hozzátartozóit a különleges fényekkel, a profi és akrobatikus színvonalú elemekkel kibővített, veszélyes mozdulatsorral, melyek a zene ritmusával összhangban emelik a rendezvények színvonalát, látogasson el rendezvényeinkre!

A társulat ismertsége onnan ered, hogy kimagasló, és ámulatos színházi elemeket használ az előadásaiban: tánc, színpadtechnika, eszközök- és még megannyi kiegészítő teszi színesebbé és élvezetesebbé a bemutatót. A tűztánc az a szó, mely leginkább jellemzi a produkció által nyújtott 21. századi látványt.

A társulat arculata nem csak zsonglőrködésből áll, hanem színpadi produkciókat is nyújtanak.

Esőnap: augusztus 18.

 
A kastély kapuit 18:00 órakor nyitjuk meg. Helyfoglalás érkezési sorrendben történik. 
A helyszínen sör, üdítő, kürtöskalács, szendvics és sütemény kapható lesz.

Eső esetén a koncertet augusztus 18-án tartjuk meg. Amennyiben a koncert az esőnapon is elmarad, a jegy a vásárlás helyén visszaváltható.

 

A program- és helyszínváltoztatás jogát a szervező fenntartja!

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!