Program


Art Anzix Színház bemutatja: Harlem Gospel Choir - Sings an homage to Adele
2

Art Anzix Színház bemutatja: Harlem Gospel Choir - Sings an homage to Adele

Adele dalaival lép színpadra a Harlem Gospel Choir  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 9. péntek, 19:00

A karácsonyi készülődés közepette, rendhagyó, kihagyhatatlan és különleges koncert várható a Gospel műfaj koronázatlan királyaitól. A korábbi kirobbanó sikerekre való tekintettel négy koncerttel – két időpontban adják elő műsorukat az afro-amerikai zene nagykövetei.

A New York-i Afro-negyed, a Harlem templomainak csodás hangulatába nyer évről-évre betekintést a magyar közönség. A Harlem Gospel Choir koncert mindig tartogat valami újat, meséset, különlegeset a rajongók számára, idén Adele előtt tisztelegnek és a művésznő csodaszép dalaiból válogattak egy csokorra valót. A repertoárból nem hiányozhat a Hello, Skyfall, When we were young…

Adele varázslatos dalai a Harlem Gospel Choir előadásában új életérzéssel gazdagítják az közelgő ünnepet. Fantasztikus hangulatot ígérnek a szervezők, akik mindig gondosan figyelnek,hogy a legmagasabb minőségben szórakozzon a közönség.

Aki szeretne ezen a felejthetetlen és lenyűgöző ünnepi zenei kalandban részt venni, az megteheti 2016.december 9-én a Millenáris Teátrumban 

Harlem Gospel Choirról:
New York afró közösségei a mai napig büszke öntudattal őrzik kulturális értékeiket. Az amerikai protestáns felekezetek egyházzenéje megkerülhetetlen hatást gyakorolt a világ egészének muzsikájára a XX. század elejétől kezdve: őseredeti gyökerei a popzene, a blues, a jazz műfajait, és az ezekből kialakult modern zenék egész sorát táplálják.

A mára már legendássá vált, világhírű Harlem Gospel kórust Allen Bailey alapította 1986-ban, Martin Luther King születési évfordulójára rendezett ünnepségen, a híres New Work-i Cotton Clubban. A kórustagok a harlemi „fekete templomok” legkiválóbb énekesei és zenészei közül kerültek a társulatba. 

Különlegessége, hogy az összesen 65 tagot számláló kórus három generációt foglal magában 17 és 65 éves kor között (a turnéfelállás kilenc énekesből áll). 

A zenekar egyház zenei missziójára jellemző, hogy fellépett már a Vatikánban, II. János Pál illetve XVI. Benedek pápák tiszteletére rendezett koncerteken. Nem meglepő, hogy kulturális missziójuk politikai üzenetet is hordoz, amely lényege egymás empatikus megértése és elfogadása a Hit, Remény, Béke és Szeretet jó híre által.

Ajánlatunk


Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!