Program


ARCUB (RO) : Artists Talk - rendezte: Gianina Cărbunariu

ARCUB (RO) : Artists Talk - rendezte: Gianina Cărbunariu

Artists Talk
Rendezte: Gianina Cărbunariu
Angol, román, francia és cseh nyelvű előadás magyar és angol felirattal

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 4. szerda, 20:00

Az artist’s talk (közönségtalálkozó) konvencióját felhasználva megpróbáltunk különféle álláspontokat egybegyűjteni: olyan helyzeteket, amelyekben az etika ugyan a beszélgetés szintjén rögzített, mégis háttérbe szorul, hol rosszindulatból, hol egyszerű nemtörődömségből, gondatlanságból vagy hiúságból, máskor pedig az etika problémája fel sem merül a művészet a művészetért hívei számára. Az előadás hat jelenetét egyrészt interjúk ihlették, másrészt különféle közönségtalálkozók, amelyeken az elmúlt két évben itthon vagy külföldön részt vettem, de annak ellenére, hogy a valóságos személyekkel való hasonlóság nem a véletlen műve, ennek a fikciónak nem célja az, hogy a művészeket különféle diskurzusokkal találtassa. Minket sokkal inkább az érdekelt, hogy mi, akik magunk is részesei vagyunk ennek a rendszernek, megértsük azt, ahogy a művész felelőssége vagy felelőtlensége kisejlik a saját eljárásából és abból a világból is, amelyben él. (Gianina Cărbunariu)

Díszlettervező: Dorothee Curio
Videó: Mihai Păcurar
Zene: Bobo Burlăcianu
Producer: ARCUB – Kulturális Központ, Bukarest
Koproducer: Piese Refractare Egyesület
Támogató: Goethe Intézet, bukaresti Francia Nagykövetség és Francia Intézet
 
Játsszák:
Ruxandra Maniu
Ilinca Manolache
Alexandru Potocean
Gabriel Răuță
Bogdan Zamfir

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!