Program


ArcMás- Alföldi Róbert

ArcMás- Alföldi Róbert

A beszélgetést vezeti: Barabás Évi televíziós műsorvezető.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 26. péntek, 19:00

Alföldi Róbertnek rengeteg „arca” van: színész, rendező, műsorvezető, szinkronszínész, festő. Láthattuk számos játék- és tévéfilmben, zenés tehetségkutató mentoraként, és tudjuk, hogy nagy kutyabarát. 1991-ben kapott színész diplomát, majd a Vígszínház társulati tagja lett. Két évig a Bárka Színház művészeti vezetője volt, ezt követően öt évig a Nemzeti Színház igazgatója. Számos nemzetközi projektben vett részt, rendezett már többek között Ausztriában, Németországban, Szerbiában és Dél-Koreában. Tekintettel klasszikus zenei képzettségére 2000 óta rendez operákat, rendszeres vendége az Armel Operaversenynek. Művészetét több állami és szakmai elismeréssel is díjazták (pl.: Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje, Jászai Mari-díj, Színikritikusok különdíja).

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!