Program


ARANYAKKORD - Kiss Tibi és Vastag Gábor estje

ARANYAKKORD - Kiss Tibi és Vastag Gábor estje

Az Aranyakkord Kiss Tibi és Vastag Gábor hobbi projektje, olyan „maradék” dalok gyűjteménye, amiket kiköpött magából a kanapé, de még nem fértek be sehova. Egy dalspájz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 13. hétfő, 20:30

Első dal az Üzenet van, egy a cigarettaszünetekben összezenélt szerelemgyerek és az Üzenet nincs c. Quimby-szám folytatása, ám időről-időre Kiss Tibi Facebook-oldalán felbukkannak telefonnal rögzített szerzemények is, elcsíphetjük az éppen születendő dalokat. A duó azonban nemcsak a próbateremnek zenél, hanem meghitt, ülős koncertek képében közös dalaikat és szeretett feldolgozásokat is előadnak.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!