Program


Anyajegy - prózai színpadi előadás

Anyajegy - prózai színpadi előadás

Előadás 14 éven felülieknek.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 29. szerda, 19:00

Előadás születésről és halálról, anyákról és gyerekekről, férfiakról és nőkről. Az élet legapróbb és legfontosabb kérdéseiről.
"Rövid, 50 percnyi megmerítkezés az anyaságban. Egy előadás, amely megszólítja a mélyre rejtett élményeket, és újraértelmezi a mindennapi rutint. A színpadon: anya és gyermek. Néha egyek, máskor két érző-viaskodó-egymást éltető karakter, aztán két nyeklő-csukló báb, akit visz a lendület.”
Szám Kati, Képmás Magazin

Szöveg: Szabó T. Anna
Báb: Emőd Kriszta

 

Rendezte és játssza: Markó-Valentyik Anna

„ ... Mindezt olyan kedves természetességgel és hitelességgel tárta elénk, hogy szinte megelevenedtek életünk egyes filmecskéi, pedig azért többünket már évtizedek választanak el azoktól az időktől. Azt kell mondjam, hogy teljesen hitelesnek éreztem az előadást... pedig neki még nincsenek is saját tapasztalatai az anyaság terén.” – írja egy néző az előadás után.

„Az előadás maga nagyon intelligens módon egyensúlyoz a humor és a már-már filozófiai kérdésfeltevések között, valamint minden korosztály számára élvezhetővé teszi a darabot. Bizonyos részek – különösen az elején, ami a nő szabad életéről beszél – kegyetlenül ismerősek lehetnek a fiatal korosztály számára. Az előadás tehát generációs szakadékokat is képes átívelni.” – Nagy Balázs Péter, Súgópéldány

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!