Program


Antonia Vai / HEY, JUNE!

Antonia Vai / HEY, JUNE!

A svéd-magyar énekesnő különleges karakter a hazai zenei világban, nemcsak erős, független nőként, hanem a világzenét soullal, poppal vegyítő, mély mondanivalójú dalok írójaként is.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 18. hétfő, 20:00

„Ez a koncert nem csak zeneileg lesz más, mint az eddigiek - költészettel és látványvilággal olyan világot igyekszem megteremteni, amelynek a valóság nem szab határokat. Ahol a belső univerzum a kiindulópont, és a gondolatok szabadon áramlanak.”
Antonia Vai Stockholmban született, 2013-ban költözött Budapestre, hogy új inspirációt keressen. Itt hamarosan a magyar underground zenei élet egyik meghatározó előadójává vált. 2014-ben rögzítette Stories After Bedtime című albumát, 2015-ben Tightrope címmel jelent meg kislemeze, amelyen Saiiddal közös, Remember How című dala is szerepel. 2016-ban úgy döntött, hogy új albumát ismeretlen utakat járva írja meg. A dalok nagy része Marokkóban született, majd utazások során, Brazíliában, Svédországban és Magyarországon nyerték el végleges formájukat. Ezekből az élményekből született a Ritual című album, amely 2017 őszén jelent meg.

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!