Program


Anconai szerelmesek 2.

Anconai szerelmesek 2.

Magyarock Dalszínház - Anconai szerelmesek 2. - komédia
2018. 06. 24. Vasárnap 20:30
Jegyár 2500 Ft
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 24. vasárnap, 20:30

Anconai szerelmesek 2. - zenés komédia

Írta: Vajda Katalin
Magyar dalszövegek: Fábri Péter

A legendás zenés komédia második része húsz évvel követi az első rész történéseit. A történet a Balaton partján folytatódik, ahol találkozhatunk végre Viktória sokat emlegetett édesanyjával, Zsuzsannával, az első rész közkedvelt szereplőivel és gyermekeikkel.
Szerelem, bonyodalom és sláger-sláger hátán. Többek között a The Power of Love, One Way Ticket, Words, I Like Chopin, I Will Survive, Kung Fu Fighting, Yes Sir, I Can Boogie, Hafanana, Rasputin, Dschinghis Khan és a Give Me Your Heart Tonight című dalok csendülnek fel a műben.

Szereplők: Laklóth Aladár, Bodnár Vivien, Szűcs József, Kuczmann Ágnes, Szakács Péter, Tihanyi Dániel, Tóth Dorottya, Mészáros Tamás, Eszlári Judit, Tar Gabriella, Gombás Ádám, Enyingi Zsófia

díszlet: Siklósi József
koreográfus: Bakó Gábor
rendező: Vizeli Csaba

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!