Program


ABBA SYMPHONY

ABBA SYMPHONY

A Budafoki Dohnányi Zenekar az ABBA legnépszerűbb dalaiból állítja színpadra legújabb, ABBA Symphony című előadását, 2017. október 8-án a Papp László Budapest Sportarénában.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 8. vasárnap, 20:00

Minden idők egyik legismertebb zenekarának több mint harminc slágere, többek között a Waterloo, a Mamma Mia, az S.O.S., a Money, money, money, a Dancing Queen dallamai csendülnek fel új, szimfonikus hangszerelésben, melyet különleges látványvilág tesz még teljesebbé. A szimfónia négy tételben foglalja össze az ABBA életútját: „Kezdetek”, „Szerelem és szakítás”, „Scherzo” és „ABBA Forever”.
A látványos, egész estés show-műsorban közreműködnek a Singer Street szólistái, a Coincidance táncegyüttes, a Budapesti Akadémiai Kórustársaság 150 fős kórusa és a Budafoki Dohnányi Zenekar. Az est karmestere Hollerung Gábor.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

zenés party két részben

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!