Program


GYÉMÁNTOK ASSZONYA: GÁBOR ZSAZSA
2

GYÉMÁNTOK ASSZONYA: GÁBOR ZSAZSA

Kilenc férj, ennél sokkal több szenvedélyes szerelem, a „leghíresebb magyar” titulus… Nem kevés egy pesti kislánytól! De vajon ennyi lett volna Gábor Zsazsa? Hasonló szépségű és nála jóval tehetségesebb színésznők közelébe sem kerültek annyi pompának, fénynek, gyémántnak, amennyi neki jutott..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Topolcsányi Laura: Hollywoodi csillagok - Gyémántok asszonya: Gábor Zsazsa
Játék két részben

Amikor a tizenkét éves Gábor Sára megcsókolta a szenesembert és arcán egyszerre árulkodott a pír és fekete szénpor, Gábor mama kifakadt: ez a lány rossz véget ér! Miről is szólhat innentől egy rebellis, egy született lázadó élete, mint hogy bebizonyítsa az ellenkezőjét… Kilenc férj, ennél sokkal több szenvedélyes szerelem, a „leghíresebb magyar” titulus… Nem kevés egy pesti kislánytól! De vajon ennyi lett volna Gábor Zsazsa? Hasonló szépségű és nála jóval tehetségesebb színésznők közelébe sem kerültek annyi pompának, fénynek, gyémántnak, amennyi neki jutott – vagy amennyit ő megszerzett magának. Mi volt hát a titok, a fegyver, a faktor, ami izgalomban tartotta a század mágnásait, uralkodóit, bohémeit? Ráadásul nem is volt egyedül, mert három másik gyémántasszony csillogott mellette: a két nővér és a mama. Együgyű szépségek vagy tudatos végzet asszonyai?

Bemutató: 2017. szeptember 30.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!