Program


A szél gyermekei

A szél gyermekei

Angol nyelven magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 26. szombat, 18:00

„Kezet nyújtottam a fiúnak, de ő felállt, egy fejjel magasabb lett, mint én, és ijesztően nézett rám: „Én nem fogok kezet olasz szarzsákokkal!” Erre azt válaszoltam: „Én szicíliai vagyok, nem olasz!” Ez hatott rá valamelyest, ahogy később megértettem, a romák szeretik Szicíliát, Nápolyt és általában jobb a viszonyuk a délolaszokkal.”

A cirkusz-, előadóművész és oktató saját életéről beszél. Számára saját identitása még mindig bizonytalan, ugyanis nagyanyja vélhetően roma származását családtagjai igyekeztek eltitkolni. A főhős 17 évesen, a család fekete bárányaként lelépett, bejárta Európát vándor zenészként, cirkuszosként. Dolgozott többek között Antonionival. Norvégiában 2000-ben járt, és itt tudta meg, hogy a 20. században itt is kínozták a romákat, hittek a sterilizáció és a lobotómia erejében. Majd visszatért Olaszországba, hogy olyan roma gyerekekkel dolgozzon, akikben rajta kívül szinte senki sem hitt. Az állampolgárság nélkül, elzárt gettókban élő gyerekek részvételével együttest hozott létre.

író és előadó: Sebastiano Spinella

Az előadás után közönségtalálkozó az alkotóval.
 

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!