Program


A Kőr Király Kalandjai - Gyerekműsor

A Kőr Király Kalandjai - Gyerekműsor

A kőr, vagy más néven szív király varázslatos utazásra készül, fontos küldetése van és ehhez a Te segítségedet is kéri.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 16. péntek, 19:00

Tarts velünk és segíts neki, ígérjük garantáltan izgalmas kalandokban lesz részed. Ez az utazás trükkökkel, csodákkal és megfejtésre váró titkokkal lesz teli.

A Kőr király Kalandjai Damien White interaktív mesejátéka, ahol a bűvészet, a mentalizmus, a mese és az interaktív szórakozás találkozik. A mesében a nézők (főleg a gyerekek) aktív résztvevői a történetnek, a család többi tagja pedig a nézőtéren élvezve a műsort, egy felejthetetlen élménnyel gazdagodnak.

A műsor jellemzői:
6-7 éves kortól ajánlott.
A műsor időtartama körülbelül másfél óra.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Ajánló


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Havasi Balázs zongoraművész újra a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet 2024. augusztus 10-én!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!