Program


A kisherceg- gyermekelőadás

A kisherceg- gyermekelőadás

A Görbetükör Társulat előadása
A kisherceg
gyermekelőadás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 16. csütörtök, 17:00

Az irodalom egyik legszebb tanulságos történetének zenés színpadi változata.

Sajnos a legtöbb felnőtt már elfelejtette, hogy milyen is volt gyereknek lenni és őszintén-tisztán gondolkodni. Mindenkinek az a célja, hogy örömben, szeretetben és boldogságban töltse az életét, és sokszor nem veszik észre, hogy ehhez nincs szükségünk feltétlenül a gazdagságra, szépségre vagy hatalomra. Találjunk valakit, akit őszintén szeretünk és ragaszkodik hozzánk - hiszen ettől leszünk különlegesek, és főleg: boldog emberek.

A Pilóta, aki a sivatag közepén volt kénytelen leszállni az elromlott kisrepülőjével, attól fél, hogy nem juthat haza soha többé. Ekkor találkozik egy furcsa emberkével, akiről kiderül, hogy nem is a földön van az otthona, hanem egy távoli kisbolygón. A Kisherceg elmeséli nekünk mesés utazását és találkozásait a furcsa felnőttekkel, miközben szembesülhetünk saját gyengeségeinkkel...

A felnőttek furcsák néha. A gyerekek pedig nem értik, hogy mért kell a boldogsághoz gazdagság, szépség, hatalom, amikor az legfontosabb, hogy valakit szerethess és téged is szeressenek.

Felelősek vagyunk azért, akit meg szelídítettünk. Ilyen egyszerű.

A felnőttek már nem érthetik, hogy ez mennyire fontos.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!