Program


A Főfőnök

A Főfőnök

Lars von Trier: A Főfőnök
komédia

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 28. szombat, 19:30

„Ez az egész olyan abszurd, mint egy Gambini jelenet.“

És valóban – mármint, ha egy évek óta egy láthatatlan, nem létező főnökkel működő cég abszurd lehet –, de ki is az a Gambini? Egy soha nem létezett huszadik századi színházi író, akinek életműve az abszurd csimborasszója, s akit istenít a valaha jobb napokat látott színész, Kristoffer, akit Ravn, egy számítógépes vállalkozás tulajdonosa bérel fel, hogy játssza el – eredetileg csupán egy alkalommal – az általa kitalált „Főfőnököt”. Sajnos, a mit sem sejtő beosztottak véletlenül találkoznak állítólagos főnökükkel, ami valóságos lavinát indít el, Kristoffer pedig kénytelen benne ragadni a szerepben… Eközben társadalmunk szinte minden jellegzetes típusa megjelenik a darabban – erősen görbe tükörben.

Lars von Trier sajátos hangulatú, sodró lendületű komédiáját Koltai M. Gábor rendezi.

Magyar szöveg: Kovács Krisztina

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!