Program


A Duna Szimfonikus Zenekar Újévi koncertje
2

A Duna Szimfonikus Zenekar Újévi koncertje

Mesterkoncertek és fiatal művészek.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 7. szerda, 19:30

Műsor:

Brahms: Akadémiai ünnepi nyitány
Liszt: Esz-dúr zongoraverseny
- szünet -
Borodin 2.(h-moll) szimfónia

Vezényel: Medveczky Ádám   Kossuth-, Liszt Ferenc-, és Prima Primissima-díjas karmester
Közreműködik: Kocsis Krisztián – zongora


A fiatal művészgeneráció egyik legígéretesebb tehetsége Kocsis Krisztián, akinek műsora akár névjegy is lehetne: a kihívást és minőséget kereső, a könnyű siker lehetőségét elvető, széles látókörű, elmélyült muzsikusszemélyiség névjegye. A koncert idején épp csak betölti huszadik életévét, de – minden bizonnyal édesapjának, Kocsis Zoltánnak is köszönhetően – olyan gazdag szakmai múlt és komoly koncertrutin áll mögötte, mintha már tíz éve lenne a pályán. Zeneakadémiai tanulmányait 2015-ben kezdte, egy évvel később a zeneszerzés szakra is felvették, és szintén 2016-ban jutott be egyetlen magyar versenyzőként a Liszt Ferenc Nemzetközi Zongoraverseny döntőjébe, a legjobb hat közé; teljesítményét hét különdíjjal jutalmazták, amelyek között számos koncertfelkérés is szerepelt.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!