Program


A CSODÁLATOS KINCSES PARIPA - Színes Falu Csoport

A CSODÁLATOS KINCSES PARIPA - Színes Falu Csoport

A csodálatos kincses paripa című előadás a mongol sámán történetekből és mesékből merít.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 2. vasárnap, 11:00

A bábelőadásból megtudhatjuk, hogyan menti meg az ifjú vadász a gyönyörű szép Dingzhent a gonosz szörnytől a gyöngyházfényű fésű és a kincses paripa segítségével. Ez a mese réges-régen történt, Mongóliában. Itt élt egy öreg vadász, egyetlen leányával, Dingzhen-nel, szerény kis jurtájukban. Szegények voltak, ám két dolgot igen nagybecsben tartottak. Az egyik egy gyöngyház fényű fésű volt. Ezt Dingzhen örökölte édesanyjától, és mindig nagyon vigyázott rá. A másik pedig nem volt más, mint a csodálatos kincses paripa. Ő volt a leggyorsabb lovuk, vele minden vadat utolért a vadász. Ahogy telt az idő, Dingzhen felnőtt, eladó sorba került, és mert gyönyörű volt, özönlöttek is a kérők szerény jurtájukba. De egy emberevő szörny varázslattal és csalással elnyerte a lány kezét az apjától. Ám a lány segítségére sietett egy ifjú vadász, a gyöngyházfényű fésű és nem más, mint a csodálatos kincses paripa.

Elődók: Krista Anita és Tatai Zsolt

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!