Program


A colos, a cigány, az artista meg a tanár - Ács Fruzsina,Fülöp Viktor,Lakatos László,Valtner Miklós

A colos, a cigány, az artista meg a tanár - Ács Fruzsina,Fülöp Viktor,Lakatos László,Valtner Miklós

A colos, a cigány, az artista meg a tanár

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 31. csütörtök, 19:00

Négy kedves fiatal, akik a Dumaszínházban ismerkedtek össze, és azóta sem szakadtak el egymástól. Fruzsi pszichológusként a csapat lelkivilágáért felelős, Laci taxisként bárkiért öt percen belül ott van, Miklós artistaként a gólyalábaival nehezen ül be bárki mellé, Viktor pedig motorolaj helyett naptejet hoz nekünk. Ezen az estén a mikrofon, ami összeköti őket. Közös előadásukon legújabb élményeiket mesélik el a közönségnek. 

 

Az előadás időtartama kb. 90 perc

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!