Program


7. Tázló klub és táncház

7. Tázló klub és táncház

19.00-20.00 Moldvai tánctanítás Molnár Előddel

A tánctanításon a teljesen kezdők elleshetik a lépéseket, a régebb óta táncházba járók újabb táncokat tanulhatnak, a legelszántabbak pedig finom stílusjegyekkel gazdagodhatnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 8. péntek, 19:00

A tánctanításokhoz a FolkPakk együttes muzsikál.
 
20.00-21.00 Tázló klub
Házigazda: Németh László, a Tázló együttes kobzosa
 
Vendég: Petrás Mária
A moldvai származású népdalénekes, keramikus ismét ellátogat hozzánk. Ezúttal a csángók adventi lelkisége lesz zenés beszélgetésünk témája.
 
21.00-00.30 Moldvai csángó táncház
A Tázló együttes vendégei a házigazdákkal felváltva összesen egy szünettel húzzák a talpalávalót egész este. A szünetben Enyedi Ágnes tanít éneket.
Vendégzenekar: Tatros együttes

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!